GIN CALYPSO 2 

Kevyt EN-B

VALMIS SEIKKAILUUN

Gin Gliders Calypso 2 on suunniteltu erityisesti aloitteleville ja keskitason varjoliitäjille, tarjoten luotettavaa suorituskykyä ja erinomaista vakautta. Tämä varjoliidin yhdistää innovatiivisen teknologian ja käyttäjäystävälliset ominaisuudet, jotka tekevät lentämisestä turvallista ja nautittavaa.

Gin Gliders Calypso 2 on ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat turvallisen ja helppokäyttöisen varjoliitimen. Se sopii erinomaisesti ensimmäiseksi siiveksi kurssin jälkeen, leppoisiin lentoihin ja ensimmäisiin seikkailuihin taivaalla. Edistyneemmät lentäjät arvostavat sen vakautta ja luotettavuutta eri lentotilanteissa.

TEKNISET TIEDOT


Avainominaisuudet:

  • Helppo käsiteltävyys: Calypso 2 on suunniteltu intuitiiviseksi ja helposti hallittavaksi, joten se sopii erinomaisesti sekä aloittelijoille että edistyneemmille lentäjille.
  • Vakaa lentokokemus: Erinomainen vakaus kaikissa lentotilanteissa, mikä lisää turvallisuutta ja luottamusta lentäjälle.
  • Kevyt ja kestävä rakenne: Käytetty laadukkaita materiaaleja, jotka takaavat varjoliitimen keveyden ja kestävyyden pitkään käyttöön.
  • Innovatiivinen suunnittelu: Aerodynaaminen muotoilu ja modernit valmistusmenetelmät takaavat erinomaisen suorituskyvyn ja energiatehokkuuden.
  • Turvallisuus: Varustettu viimeisimmillä turvallisuusominaisuuksilla, mukaan lukien kehittynyt stabilointijärjestelmä ja luotettavat jarrujärjestelmät.
  • Sertifikaatti: EN B

KUVAGALLERIA

Jos kiinnostuit, jätä yhteystietosi, niin kerromme lisää tästä mahtavasta liitimestä!