NIVIUK MAKAN

MAKAN

Olet aina unelmoinut lentämisestä ja nyt siitä on tullut sinulle totta. Makan valjaista löydät täydellisen kumppanin lentourasi alkutaipaleelle ja siitä eteen päin. 

Maksimaalista turvallisuutta lennollesi

Airfoam-pehmuste erinomaisilla iskunvaimennuskyvyillä yhdistettynä kestävien materiaalien kanssa. Yksinkertainen kahden lukon kiinnitys varmistamassa helpon lukituksen ilman virheitä.

Koe ja nauti

Makanin stabiilin luonteen ansiosta voit kokea vapaalennon eri puolia täydellisellä luottamuksella. Opi ja nauti yhdessä näiden mukavien valjaiden kanssa.

Tehty mitoillesi

Makanin ergonomiseen suunnitteluun kuuluvat pehmustetut toppaukset penkissä ja selkänojassa. Pikasäädöt mahdollistavat nopeat ja tarkat säädöt jokaiselle vartalolle.

Yhdet kevyimmät valjaat luokassaan

Vain 3,7 kg painoisena (S-M-koko) Makan valjaat ovat yhdet kevyimmistä luokassaan. Ne ovat helpot kantaa ja kuljettaa ja ne myös pakkautuvat pieneen tilaan kuljetusta ja säilytystä varten.

Valjaiden ominaisuuksia

  • Hyvän iskunvaimennuksen omaava Airfoam-pehmuste istuimen alla takaa erinomaisen mukavuuden.
  • ABS yhdessä ylimäärisen stabiliteetti-systeemin kanssa lisäävät valjaiden vakautta. Pilottina koet tämän lisääntyneenä varmuutena. 
  • Yksinkertaistettu lukitusmekanismi, jossa on vain kaksi lukkoa, takaavat sen, että pilotti on mukavasti ja helposti varmistettu.
  • Istuinlevy, jotta painopisteohjaus olisi helpompaa ja tarkempaa
  • Kaksi ylimääräistä lukitusta jalkaremmeissä tekevät näistä valjaista erittäin mukavat kun olet maakäsittelemässä. Ne myös lisäävät stabiliteettia lennolla. 
  • Ronstanin kuulalaakeroidut pylpyrät
  • Helposti suljettava varavarjontasku
  • Kaksi integroitua sivutaskua. 
  • Takatasku on suuri volyymiltään
  • Kevyet ja korkealaatuiset materiaalit yhdessä tarkan ompelun kanssa ja tuloksena on täydellisen sileäpintainen valjas.

Helpot käyttää

Makan valjaat on suunniteltu heille, jotka ovat uusia varjoliidon parissa tai haluavat edetä kouluvaljaista seuraaviin. Ne ovat kevyet ja helpot. Rintaremmissä on punainen "Clip Before Flight" turvamerkintä. Tämä auttaa olemaan unohtamatta kiinnittää valjaiden lukkoja ennen lentoa. Valjaisiin on helppo päästä istumaan startin jälkeen ja niistä pääsee helposti seisoma-asentoon laskussa.

Mukavuus vakiona

Makanit ovat todella mukavat kiitos ergonomisen muodon ja selkäosan pehmusteiden.

Täydellinen suojaus

Airfoam suoja (16cm, 35G) erinomaisella iskunvaimennuksella iskun tapahtuessa.

Erinomainen stabiliteetti

Stabiilit valjaat, jotka mahdollistavat lennon aikana helpot rintaremmin säädöt, jotta saavutat tarkan painopisteohjauksen. Ylimääräiset remmit rintaremmin ja karabiinien välillä parempaa voiman jakautumista varten. Myös painopisteohjaus on progressiivisempi.


TEKNISET TIEDOT

KokoXSSSMMLLXL
Paino*3.5 kg3.7 kg4.3 kg4.9 kg
Pilotin pituus150 - 165 cm160 - 175 cm173 - 187 cm182 - 200 cm
IstuinlevyLeveys33 cm35 cm37,5 cm43 cm
Pituus45,5 cm47,5 cm51 cm54,5 cm
Maksimipaino120 kg120 kg120 kg120 kg
SertifiointiEN/LTFEN/LTFEN/LTFEN/LTF


KUVAGALLERIA