NIVIUK BI SKIN 2 P

MAAILMAN KEVEIN TANDEMLIIDIN

Painoa vain 3.3kg ja erittäin pieni pakkausvolyymi. Tällä yksikankaisella tandemliitimellä on kyky kantaa 190kg kuorma ja rajaton määrä seikkailuja.

UNIIKKEJA KOKEMUKSIA KAHDELLE

Uskomattomia starttipaikkoja, unohtumattomia lentoelämyksiä, pehmeitä ja kontrolloituja laskuja, mahtava käsiteltävyys. Paras tapa jakaa intohimosi muiden kanssa.

UUDET REITIT UUDET HAASTEET

Innovatiivisyys ei mennyt vain yhtä askelta eteenpäin vaan se merkkasi kokonaan uuden suunnan. Koe liidin, uusi virstanpylväs, joka muutti tandem-adventure lentämisen koko maailmassa.
Bi Skin 2 P on sertifioitu EN B luokkaan. Se on maailman kevein tandemliidin. Suunniteltu vapaalentelyyn sekä kaupalliseen toimintaan. Ensimmäistä kertaa, kaupalliset asiakkaat voivat nauttia hike & fly ja vol biv seikkailuista täysin turvallisesti. Se on myös uskomattoman kiva käsitellä ja ketterä pyöritellä. Wingoverit onnistuvat helposti. Luottamusta herättävä yleisfiilis auttaa pilottia ja rauhoittaa hermostunutta matkustajaa.

Materiaalien valinta oli avain-asemassa kun suunnittelimme tätä liidintä. Kolme avain tekijää: extreme-kevyt, turvallinen ja kulutusta kestävä. Yksikankainen liidin ilman alapintaa. Yläpinta on tehty Porcher 32g kankaasta ja etureuna kestävästä Porcher 38g, lisättynä flexible Nitinol rodsit. Kevyet ja ohuet kantoliinat (12 mm) ovat valmistettu kestävästä Kevlarista. Punokset ovat päällystämätöntä Aramidia, paitsi jarrut jotka ovat Dyneemaa.
Starttaaminen on yllättävän helppoa tällä liitimellä. Se on lyhyt ja nopea, myös nollatuulessa. Tämä on tärkeätä tiukoissa starttipaikassa korkealla vuoristossa.


Like all P series gliders, the Bi Skin 2 P comes with IKS 1300 kg (a connecting system to join the lines to the risers) as standard. Being 25 times lighter (0.2 g), the IKS system has a load-bearing break point of 1300 kg, compared to the 800 kg of the classic maillons. IKS is an ultralight connection system specially designed for mountain and lightweight equipment


TEKNINEN TAULUKKO

BI SKIN 2 P

31

Cells

Number

39

Box

39

Flat

Area

m2

31

Span

m

13.06

Aspect Ratio

5.5

Projected

Area

m2

26.17

Span

m

10.39

Aspect Ratio

4.12

Flattening

%

15

Chord

Maximum

m

2.94

Minimum

m

0.61

Average

m

2.37

Lines

Total meters

m

522

Height

m

8.24

Number

394

Main

3/3/4/3

Risers

Number

4

A/B/C/D

Trimmers

mm

60

Accelerator

NO

Total weight in flight

Minimum

kg

130

Maximum

kg

190

Glider weight

kg

3.3

Certification

EN/LTF

BKOKENEET PILOTIT OVAT TESTANNEET SIIVEN

  • "I have done several flights in different conditions with passengers weighing between 30 to 75kg and was impressed with the launch by foot and ski! I really like this glider, it gives me a new horizon in tandem flying! Especially the weight of the canopy makes the ascent of the Jungfrau peak at 4158m easier! In the air, the handling and simplicity makes the wing a lot of fun. The performance is good for thermalling and the glide ratio is perfect! Thanks for building this wing!"

    Christian Maurer

KUVAGALLERIA