BlueBip

BlueBip on varjoliitoa varten räätälöity ultrakevyt Bluetooth- variometri. Bluetooth-yhteyden ansiosta se muodostaa yhteyden älypuhelimeesi tai tablet-laitteeseen heti, kun kytket sen päälle.  3.5mm liittimen ansiosta paramoottorilentäjät voivat yhdistää tämän suoraan kuulokkeisiin.

Se on varustettu erittäin tarkoilla antureilla ja se mittaa hetkellisen vertikaalisen nopeuden, barometrisen korkeuden, liukusuhteen ja paljon muuta.

SunPower-aurinkoteknologian avulla se latautuu jatkuvasti ja tarjoaa yli 100 tunnin käyttöajan.

Instant Vario -teknologian ja ainutlaatuisen akustiikkansa ansiosta se tarjoaa intuitiivisen ja nautinnollisen lentokokemuksen ja Stodeuksen helppokäyttöisen konfiguraattorin avulla voit räätälöidä sen mieltymystesi mukaan.

Ranskassa yli 10 vuoden asiantuntemuksella ja innovaatiolla valmistettu BlueBip on olennainen työkalu varjoliitäjille, jotka etsivät yksinkertaisuutta ja luotettavuutta.

Verkkosovelluksen konfiguraattorin avulla voit mukauttaa BlueBipin täysin vastaamaan erityistarpeitasi.

Konfiguraattori toimii webselaimella ja sisältää graafisen varioeditorin jonka avulla voit simuloida varioäänen vaihteluita nousu- tai laskunopeuden funktiona.

Voit ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä ominaisuuksia, kuten lentoonlähdön tunnistuksen ja Bluetoothin, kaukosäädintilan ja monia muita!

BlueBip-ohjelmisto on helppo päivittää. Yhdistä tietokoneeseen USB-kaapelilla (mukana) toimii kuten USB-tikku. Kopioi ja liitä verkossa saatavilla oleva päivitystiedosto