GIN GENIE RACE 5Vapauta potentiaalisi

Genie Race 5 valjaat on suunniteltu tarjoamaan suurinta mahdollista suorituskykyä, samalla tarjoten ylivoimaista mukavuutta ja ergonomiaa.

Tämä on lopputulos intensiivisten GIN LAB tuulitunnelitestausten ja lukemattomien prototyyppien lentämisestä ympäri maailmaa erilaisissa kilpailuissa ja olosuhteissa. 


TEKNISET TIEDOT

KOKO

XS

S

M

L

Pilotin pituus (cm)

>160

160-175

170-185

>180

Valjaiden paino (kg)

6.9

7.2

7.5

7.9

Varavarjonkotelon volyymi (cm3)

9800

9800

9800

11000

Varavarjon Y-liinan pituus (mm)

1220

1220

1220

1220

Sertifikaatti

EN/LTF/CE

EN/LTF/CE

EN/LTF/CE

EN/LTF/CE


Taattua suorituskykyä

Tuulitunnelitestausta käytettiin apuna kun valjaita suunniteltiin ja testattiin, sekä varmistamaan lopputulos. Lopullinen profiili on kaikista aerodynaamisin suorituskykyä ajatellen, ollen 1% parempi kuin pahin markkinoilla oleva kilpavaljas tällä hetkellä on. 

Pysyy täyttyneenä kaikilla nopeuksilla

Valjaiden huonosta täyttymisestä johtuva tyhjeneminen ja siitä johtuva "Fluttering" vähentää valjaan suorituskykyä. Genie Race 5 ei tyhjene eikä siis "flutteroi" laisinkaan., ei edes trimminopeudella.  Muoviset vahvikkeet ja uniikki, kestävä ja kevyt kangas, mahdollistavat yksinkertaisemman ja virtaviivaisemman profiilin. 

Helppo säätää ja lentää

Genie Race 5 ei vaadi kompleksia trimmisäätöä pysyäkseen täyttyneenä. Se tarjoaa silti mahdollisuuden geometrian säätämiseksi pilotin toiveiden mukaisesti.

Helposti avattava ja suljettava vetoketju

Kaksoisvetoketjusysteemi tekee avaamisesta ja sulkemisesta ilmassa helppoa. Vedä toisesta ja pussi sulkeutuu. Vedä toisesta ja pussi aukeaa. 

Pysy viileänä

Genie Race 5 valjaissa käytetty kangas auttaa pilottia pysymään viileänä. Se on aavistuksen hengittävää materiaalia. 

Mittarisi siellä missä niitä tarvitset

Genie Race 5 mittariteline on helppo asentaa ja se antaa pilotin katsella ja operoida mittareita lennon aikana.

Hyväksi havaittu geometria 

Genie Race 5 valjaiden geometria on evoluutiota Genie Race 4 valjaista. Se on hyväksi havaittu stabiliteetin ja informaation antamisen puolesta molemmissa, sekä liu'uissa että termiikeissä.

9cm Koroyd selkäsuoja

9cm Koroyd selkäsuoja on paksumpi kuin mitä sertifikaatin minimivaatimus vaatii. Se tarjoaa erinomaista suojaa tässä kategoriassa ja samalla jäykistää valjasta sekä mahdollistaa matalan profiilin.

Tuulitunnelitestattu

Genie Race 5 on "GIN LAB", tuulitunneliprojektin tuote. Se on tehty yhteistyössä Ulsan National Institute of Science and Technology in South Korea. Viimeisin profiili joka valjaisiin valittiin, on lopputulosta syvästä tutkimuksesta erilaisten parametrien kesken. Myös vertaistestejä tehtiin.

Suunnittelijan kommentti

GIN valjassuunnittelija Ho Woong kertoo sisäpiiritietoja valjaiden kehitysvaiheista.

"The goal with the Genie Race 5 was to reach the top level of performance of a fully enclosed harness whilst making the harness easier to use in flight. By using a fabric with more structure, and introducing plastic reinforcements in strategic places, we were able to keep an external profile that's beneficial for performance as a result of its simple, clean shape and resistance to fluttering and flapping.

Pilot ergonomics are an important factor in comfort and ultimately, performance. So we made everything as easy to use as possible: the cockpit, the system of opening and closing, the trimming. As a result, besides competitors, the harness is also great for the most competitive XC pilots."


Yksityiskohtia
 • Kaksi varavarjon taskua (yksi kummallakin puolella)
 • 9cm Neo-Koroyd protector selkäsuoja
 • Suuri 30L takaosan tasku jossa myös lisätaskuja
 • Reititys juomaletkulle ja radion piuhalle
 • Ulosmeno pissaputkelle
 • Kaksi taskua rintaosassa
 • Valjaiden istuinlevyn alla oleva 3L tasku 
 • 1L mittaritelineen tasku
 • 9L ballast container
 • Kolmen askeleen asymmetrinen speed bar
 • 2.5, 5, 7.5cm vaihdettava "footpad" jolla säädetään pussin pituus sopivaksiKUVAGALLERIA

Videoita