UUTISET 2022

28.9.2022

Ranskan St Hilairessa järjestettävät Coupe Icare messut ovat tältä kaudelta ohi. Jälleen kerran valmistajat olivat säästelleet tuotejulkaisujaan näille messuille ja kyllähän sieltä taas tulikin vaikka mitä. 

Tässä muutamia: 

  • Niviuk Artik6 R eli kaksipunoslinjainen EN-C liidin. Siipeä voi jo tilata ja toimitukset alkavat alkuvuodesta 2023.
  • Gin Evora. Atlaksen korvaava mid-B liidin.
  • Niviuk Hawk ja Arrow kevyet XC-valjaat
  • Näimme myös vilauksen Ukrainalaisen valmistajan Nearbirdsin paineistetuista huippu aerodynaamisista kisavaljaista. Ei vielä tietoa näiden myyntiin tulosta.

Päivittelemme sivuillemme kunhan kerkeämme. Sillä aikaa tietoa saa valmistajien omilta sivuilta. 

NIVIUK ARTIK 6 R
NIVIUK ARTIK 6 R

21.8.2022

Suomi otti kaksoisvoiton Itävallassa pidetyistä Nordic Open varjoliitokilpailuista. Jouni Makkonen otti kolmannen perättäisen kultamitalinsa ja Ari Sahlström tuli hienosti hopealle. Jouni ja Ari voittivat myös avoimen luokan. Kolmanneksi avoimessa luokassa tuli Saksan PWC-konkari Anreas "Pepe" Malecki ja Nordiceissa Ruotsin Dan Girdea. Myös sporttiluokissa tuli menestystä. Tulokset löytyvät täältä: Nordic Open 2022 tulokset

Onnittelut kaikille!

Jouni lensi Varjoliitotukun edustamalla Niviuk Icepeak X-One kisaliitimellä ja Ari Gin Gliders Boomerang 12 liitimellä, jossa on uusinta uutta oleva ryhävalaan evästä idean saanut WAVE-etureuna. Molemmat liitimet edustavat luokkansa huippua tällä hetkellä. 


4.4.2022

Gin on tullut takaisin huipulle!

Gin Gliders pilotit ottivat kolmoisvoiton kovatasoisessa PWC osakilpailussa Brasilian Baixo Guandussa. Kaikki kolme lensivät uudella Boomerang 12 liitimellä, jossa on uusinta uutta oleva etureunan muotoilu. Muotoilussa on huomioitu ryhävalaan erikoista evää, jonka ansiosta virtaus pysyy siiven yläpinnassa huomattavasti pidempään kuin normaalisti.

Myös Niviukin Icepeak X-One pilotit pärjäsivät hyvin. Yhteensä top 10 sakissa oli 6kpl Varjoliitotukun edustamia siipimerkkejä. Hyvä pojat!


28.3.2022

GIN AVID

Gin on tehnyt suositusta semi-kevyestä Explorer2 liitimestä hieman painavamman version. Kuitenkin vain 4,9kg M-koko (Expolorerin vastaava koko on 3,9kg) Gin Avid liitimessä materiaalina on erittäin kestävää Ginin omaa Myungjin kangasta. Nyt ostopäätös on helpompi tehdä niillekin piloteille, jotka ovat ujostelleet Explorerin kevyttä kangasta.


16.3.2022

GIN BOLERO 7

Gin on saanut valmiiksi uuden koulutukseen soveltuvan Bolero 7 liitimen. Bolero7 ei ole ainoastaan koulusiipi, vaan se sopii hyvin myös pilotin ensimmäiseksi liitimeksi. Tämän lisäksi se soveltuu hyvin myös turvallisuutta etsiville sunnuntailentäjille. Käsiteltävyyttä on paranneltu ja nyt Bolero7 onkin todella hauska lennettävä!


10.2.2022

Sportwings on nyt Varjoliitotukku

Tervetuloa uusille varjoliitotukku.fi sivuille! Nämä sivut ovat täällä tukemassa suomalaista varjoliitoharrastusta ja palvelemassa suomalaisia varjoliitoharrastajia. Pyrimme tarjoamaan parhaita saatavilla olevia varusteita ja tietoa suomenkielellä suomalaisille asiakkaille. Myymme pääsääntöisesti tukku-asiakkaille, mutta myös yksityisille ja aina välillä teemme edullisia kimppatilauksia ja näissä kannattaa olla mukana! Seuraa siis UUTISET osastoa säännöllisesti, niin et missaa mitään suurta ja mahtavaa!

Sivut ovat vielä kesken ja niitä päivitellään koko ajan. Jos tuote joka kiinnostaa juuri sinua, ei ole vielä suomennettuna, voit ottaa yhteyttä meihin ja nostamme sen ykköseksi suomennuslistallamme.

Kaikenlainen palaute on toivottavaa, jotta saamme hiottua sivuista parhaat mahdolliset. Kiitos etukäteen!