UltraBip

Sisäänrakennetun tehokkaan GPS-vastaanottimen ansiosta UltraBip tallentaa kaikki lentosi tiedot. Nyt voit tuntea pienimmänkin termiikin kehittyneen Instant Vario -teknologian ansiosta.

UltraBip hyötyy myös ainutlaatuisesta ääniavustajatoiminnostamme. Ainutlaatuinen Dual-Audio-teknologia vastaa haasteeseen tuottaa voimakkaita piippauksia ja täyteläisiä ääni-ilmoituksia samalla kun se on energiatehokasta. Laitteessa on siis kaksi eri kaiutinta joista toista käytetään variometrin ääniin ja toista ääni-ilmoituksiin. Voit määritellä itse mistä asioista UltraBip sinulle kirjaimellisesti kertoo! Voit määrittää sen kertomaan korkeuteusi, nopeutesi, lennon keston tai vaikkapa noston voimakkuuden aina kun jokin raja-arvo ylittyy. Vaihtoehtoisesti voit määrittää UltraBipin kertomaan haluamasi tiedon kun napautat sitä sormella. Napautuksen voi määrittää myös vaihtamaan XCtrack-sovelluksen sivua, joten sinun ei tarvitse ottaa hanskoja pois vaihtaaksesi sivuja.

Kaikkiin varjoliitotarpeisiisi suunniteltu UltraBip voidaan yhdistää Bluetoothin kautta useimpiin lentosovelluksiin tai käyttää erillisenä instrumenttina. Kaikki tämä tekniikka saa virtansa auringosta erittäin vahvan SunPower-aurinkokennon ansiosta.

Innokkaat matkalentäjät, tandem-lentäjät tai Hike´n Fly-harrastajat ja kisalentäjät ovat innokkaita hienosäätämään UltraBipin monipuoliset asetukset täysin henkilökohtaisesti haluamallasi tavalla.

Rajattomat kustomointimahdollisuudet

UltraBip tulee avaimet käteen -periaatteella! Kytke se vain päälle ja olet valmis lentämään!

Oletusasetuksissa se tallentaa reittisi, antaa sinulle korkeuden, nopeuden ja keskimääräisen nousunopeuden tarpeen mukaan ja tietysti piippaa herkästi termiikeissä.

Verkkosovelluksen konfiguraattorin avulla voit määrittää UltraBip-laitteen täydellisesti juuri sinulle sopivaksi. Stodeus tarjoaa valmiita profiileja joita testaamalla saat helposti kuvan siitä miten voit muokata UltraBipiä.

Aktivoi maksimikorkeushälytys välttääksesi ilmatilat.

Aktivoi automaattinen äänitiedotustila, valitse, mitä tietoja haluat kuulla (korkeus, nopeus, aika, keskimääräinen nousunopeus, suunta ja paljon muuta).

Kaikki tämä voidaan konfiguroida 1-3 eri profiilille. Oletetaan, että harjoitat kolmea erilaista toimintaa: Hike´n Fly, matkalento ja kisalentäminen. Voit määrittää kolme profiilia kullekin toiminnalle.

.