BipBip PRO V2

Drone-alan uusimman sukupolven antureilla varustettu BipBip PRO V2 on äänivario, jonka herkkyys on vertaansa vailla. Suuren kapasiteetin akun ja tehokkaan aurinkokennon ansiosta se tarjoaa käytännössä rajattoman akun keston. BipBip PRO V2:n akustiikka voidaan mukauttaa kaikille sopivaksi laajan äänenvoimakkuusalueen ansiosta. Äänimerkkien sävy on tasapainoinen ja pehmeä. Lennät ilman stressiä tehokkuudesta tinkimättä.

Sen monet mukautettavat parametrit tarkoittavat, että se voidaan mukauttaa täysin lentotyyliisi. Harrastatpa sitten minkätyyppistä lentämistä tahansa.

Uusimmalla teknologialla suoraan UAV-teollisuudesta (miehittämättömät ilma-ajoneuvot), kuten droneista, varustettu uusi BipBip PRO V2:een rakennettu paineanturi tarjoaa erittäin nopean ilmanpaineen mittauksen. (128 kertaa sekunnissa).

Tämä senttimetrinen painemittaus (1cm resoluutio) käsitellään DSP:llä (Digital Signal Processing), jonka olemme kehittäneet vapaalennon erityistarpeisiin. Se mahdollistaa tarkan korkeuden ja pystynopeuden laskennan.

Luokassaan (vain paineanturilla varustettu vario) tämä ainutlaatuinen tekniikka tekee BipBip PRO V2:sta herkimmän varion, jonka avulla voit ottaa kaiken irti jokaisesta termiikistä!