GIN FUSE 4

Gin Fuse 4 on suunniteltu vaativille tandemlentäjille, jotka haluavat nauttia varjoliidosta huippuluokan suorituskyvyllä ja turvallisuudella. Tämä varjoliidin on täydellinen valinta ammattilaisille ja kokeneille harrastajille, jotka arvostavat innovatiivista suunnittelua ja huippulaadukkaita materiaaleja.

Ominaisuudet:

  1. Erinomainen suorituskyky: Fuse 4 tarjoaa poikkeuksellisen liito- ja nousukyvyn, mikä takaa sujuvat ja hallitut lennot erilaisissa olosuhteissa.
  2. Turvallisuus: Stabiili, mutta ketterä yhdessä edistyksellisien turvallisuusominaisuuksien kanssa, kuten EN/LTF B -sertifiointi, takaavat turvallisen lennon sekä pilotille että matkustajalle.
  3. Kestävyys: Valmistettu korkealaatuisista, kestävistä materiaaleista, jotka kestävät pitkään ja tarjoavat luotettavan suorituskyvyn.
  4. Innovatiivinen muotoilu: Moderni aerodynaaminen muotoilu parantaa ohjattavuutta ja vakautta, mikä tekee liitimen käsittelystä helppoa ja intuitiivista.
  5. Helppo käsiteltävyys: Suunniteltu tarjoamaan erinomainen käsiteltävyys sekä maassa että ilmassa, mikä tekee siitä sopivan niin aloittelijoille kuin kokeneille lentäjille.

Gin Fuse 4 varjoliidin on täydellinen valinta niille, jotka etsivät luotettavaa ja suorituskykyistä tandemvarjoliidintä. Sen huolellisesti suunnitellut ominaisuudet ja erinomainen laatu tekevät siitä loistavan kumppanin kaikille tandemlentäjille.