GIN BONANZA 2

Bonanza 2 on korkean suorituskyvyn sport-performance-XC siipi piloteille, jotka arvostavat ylivoimaisen hyvää käsiteltävyyttä, luokkansa parasta suorituskykyä ja käytön helppoutta.

Bonanza 2 syntyi jahtaamaan horisonttia. Ginin R&D tiimi käytti paljon aikaa saadakseen siiven toimimaan erinomaisesti spiidin kanssa lennettäessä, sillä tämä on erittäin tärkeä ominaisuus lennettäessä pitkiä matkalentoja. Poljinta painettaessa siipi kiihtyy nopeasti ja sillä on erinomainen liitoluku läpi koko nopeusalueen. Se läpäisee turbulenssin ja vastatuulen. Tämän lisäksi siipi on myös erittäin helppo lennettävä, se kiipeäää termiikeissä todella hyvin ja siinä on moderni semi-kevyt rakenne.

  • erinomainen suorituskyky koko nopeusalueella
  • pehmeä täyttyminen kaikenlaisissa tuuli-olosuhteissa
  • erittäin stabiili, erityisesti spiidin kanssa
  • hyvin dumpattu pituusvakavuus kovissa keleissä
  • hyvä termiikeissä nousukyky
  • suuri passiivinen turvallisuus tämän suorituskyvyn siiveksi


Suunnittelijan muistiinpanoja

Gin on suunnitellut siipiä jo 40 vuotta. Originaali Bonanza oli Gin Seok Songin suosikki siipi kautta aikojen. Bonanza 2 on hieno seuraaja originaalille Bonanzalle, josta suunnittelija voi olla ylpeä. Gin tarkentaa:Työskentelimme yli kaksi vuotta tämän liitimen kimpussa ja uudet suunnittelumetodit mahdollistivat erilaisia ratkaisuja. Lopulta olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen.

Sivusuhde ja muoto lyötiin lukkoon jo hyvin aikaisessa vaiheessa. Ja niin kuin kaikkien viimeisimpien siipiemme kanssa, käytimme paljon aikaa saadaksemme siiven jäykkyyden optimoitua sekä täydellisen 3D-muotoilun siiven etureunaan.

Punosten optimaaliset pituudet ja materiaalivalinnat vaativat myös paljon aikaa.Siiven sisäinen rakenne on myös todella tärkeä tämän tason liitimelle. Suurin osa kolmen tunnelin blokeista on kiinnitetty "cross-beam" tekniikalla, joka antaa paljon paremman stabiliteetin ja suorituskyvyn.

Tuloksena liidin pitää kaarevuutensa hyvin, jopa silloin kun spiidi on poljettuna täysille. Suosittelen spiidin käyttämistä mahdollisimman paljon. Liidin ei ole pelkästään stabiili koko nopeusalueella, vaan se kiihtyy todella nopeasti ja pehmeästi. Suorituskyky pysyy hyvänä koko ajan.

C-liina ohjaus "smart-Risereilla"

Bonanza 2 liitimessä on uusi "smart-riser" teknologia. Kun ohjaat liidintä takimmaisista C-liinoista, myös B-liinat aktivoituvat ja kontrollointi on helppoa, tasaista ja luonnollista.

Siiven lento-ominaisuudet spiidin kanssa sekä sen termiikeissä kiipeämis-kyvyt yhdessä passiivisen turvallisuuden kanssa, tekevät Bonanza 2 liitimestä unelma siiven piloteille, jotka haluavat lentää pitkälle.