Gin Camino 2 

Kevyt kaksilinjainen EN-C

suorituskyvyn ja käsiteltävyyden huipentuma


Gin Gliders Camino 2 on suunniteltu seikkailunhaluisille piloteille, jotka etsivät täydellistä yhdistelmää suorituskykyä ja mukavuutta. Tämä varjoliidin on täydellinen valinta pitkille matkoille ja korkeille huipuille, tarjoten luotettavuutta ja helppokäyttöisyyttä kaikissa olosuhteissa.

  • tasainen täyttyminen ja helppo startata kaikissa tuuliolosuhteissa
  • erinomainen nousukyky Wave Leading Edge -teknologian ansiosta
  • mukava jarrualue pitkiä XC-lentoja varten, suhteellisen kevyt mutta kuitenkin välitön jarrutuntuma
  • välittää selkeää tietoa ilmasta sekä jarrujen että siiven kautta
  • nopea ja tasainen kiihdytys speedbarilla
  • luokkansa nopeimpia ja liukukulmaltaan parhaimipia liitimiä
  • suorituskyvystä huolimatta c-luokassa helppo ja luotettava liidin
  • erittäin vakaa pituuskallistussuunnassa erityisesti voimakkaissa olosuhteissa ja speedbarilla
  • nitinol-tangot keveyttä ja kompaktia pakkausta varten (3,96 kg M-koko)


TEKNISET TIEDOT

Wave leading edge saapuu sporttiluokan kevytliitimiin

Camino 2 esittelee Wave leading edge -teknologian kevyessä sporttiluokan 2-linjaisten piloteille. Ryhävalaan nystyröistä inspiroitunut teknologia on toteutettu varjoliitimissä "GIN LAB" -tuulitunneliprojektin kautta, jota Gin Gliders toteuttaa yhteistyössä Etelä-Korean Ulsanin kansallisen tiede- ja teknologia-instituutin kanssa. Viivyttämällä ilmavirtauksen irtoamispistettä teknologia parantaa suorituskykyä suurilla kohtauskulmilla, tarjoten paremman vajoamisnopeuden matalilla nopeuksilla sekä viivästyneemmän ja progressiivisemman sakkaamisen.

Erinomainen täyttyminen ja lentoonlähtö

Ominaisprofiilinsa ja kevyen rakenteensa ansiosta Camino 2 täyttyy helposti startissa ja nousee pään yläpuolelle ilman äkillistä nousua kaikissa tuuliolosuhteissa. Se voidaan pitää mukavasti pään yläpuolella jopa heikossa tuulessa, mikä antaa sinulle etua haastavissa starttitilanteissa.

Kiipeää paremmin kuin koskaan

Ilmanvastusprofiilin ja kevyen rakenteen yhdistelmä tekee Camino 2informatiivisen mutta hyvin tasapainoisen liitimen, joka antaa sinulle kiipeämissupervoimat! Se tuntuu kompaktilla ja Aallon johtava reuna -teknologia parantaa suorituskykyä ja hallintaa matalilla nopeuksilla, auttaen sinua liikkumaan sujuvasti parhaaseen nostoon, joka kerta.

Upea tunne

Jarrujen ja siiven kautta välittyvä yhtenäinen informaatio auttaa paitsi termiikissä myös nostolinjojen tunnistamisessa. Aidolla kahden linjan takavaihtimen hallinnalla voit antaa siiven lentää kevyesti ohjaten.

Vaivatonta liitämistä

Ilmanvastusprofiilin luontainen korkeuskulman vakaus ja kevyen kankaan vähentynyt inertia takaavat tehokkaan liitämisen korkealla nopeudella, jolloin voit keskittyä seuraavan termiikin löytämiseen. Siipi kiihtyy nopeasti ja speedin pituus on suhteellisen pitkä, mikä tarjoaa korkean huippunopeuden. Etureuna pysyy puhtaana kiihdytettäessä kunkin solun keskellä olevien lyhyiden nitinol-tankojen ansiosta.


Kevyt ja kompakti

Pienen halkaisijan Nitinol-tangot ylläpitävät profiilin muotoa ilmassa ja yhdessä kevyiden materiaalien ja rakenteen kanssa mahdollistavat erittäin kompaktin pakkaamisen. Camino 2 voidaan pakata kompaktin laukun ja Genie x-lite -valjaan kanssa 80 litran x-lite-reppuun, jolloin kokonaispakkauspaino on noin 10 kg.


SUUNNITTELIJAN HUOMIOT

Suunnittelija Gin Seok Song selittää Camino 2 filosofiaa

"Päätavoitteena oli rakentaa Bonanza 3:n, ensimmäisen kaksilinjaisen C-siipemme menestyksen pohjalta kevyempi versio piloteille, jotka suosivat kevyempää ja kompaktimpaa pakettia tai yksinkertaisesti tykkäävät kevyempien siipien käsittelyominaisuuksiista. Suunnittelukonseptina ei ollut työntää "C" -luokan absoluuttisia rajoja, vaan tehdä todellinen XC-siipi, joka on erittäin helposti lähestyttävä useimmille hyville XC-piloteille tarjoten silti erinomaista suorituskykyä.
Kevyiden kankaiden lisäksi nitinol-tangot parantavat merkittävästi pakkausvolyymiä ja keveyttä. Keveytensä ansiosta Camino 2 on helpompi startata, kevyemmät jarrupaineet, suorempi tuntuma jarruissa ja se välittää ilmamassan liikkeitä hieman enemmän. Pystyimme myös lisäämään huippunopeutta lisäämällä speedin liikerataa.
Kaiken kaikkiaan se on yksi suosikkisiivistämme pitkille XC-lennoille."

Ziad Bassilin arvostelu

"The Camino 2 S at 97 cuts through the air exactly like a fast train on rails. No structure movements, but still efficient going forward. Flying next to other C's like the Artik-R, and Photons, I felt that I was in the same league, with that slight extra float-ability in some disorganized thermals. In turbulence and strong thermals, there is enough time to control the Camino 2 S. The reactions of the glider felt slightly less dynamic than the Volt5/Photon/Artik-R/Trango-X..."

https://ziadbassil.blogspot.com/2024/06/gin-camino-2-size-s-85-100-different.htmlKUVAGALLERIA

Jos kiinnostuit, jätä yhteystietosi, niin kerromme lisää tästä mahtavasta liitimestä!