GIN FALCON

NOPEUTTA JA TEHOKKUUTTA ILMAN KOMPROMISSEJA

Falcon on huippuluokan refleksiparamoottorisiipi keskitason ja kokeneille lentäjille. Siipi on nopea, vakaa, ketterä ja polttoainetehokas - ihanteellinen hauskaan lentämiseen, matkalennoille, bivouaciin ja kisoihin.

TEKNISET TIEDOT

NOPEA JA TEHOKAS

Falconilla on laaja nopeusalue ja se siirtyy helposti tasaisista, tehokkaista käännöksistä termoissa rentoon, nopeaan kruisailuun. Siipi on varustettu kilpailunopeusjärjestelmällä, joka vaikuttaa sekä kohtauskulmaan, että trimmeihin. Speedbar vapauttaa samanaikaisesti myös trimmit ja päinvastoin. Falcon saavuttaa myös erinomaisen polttoainetehokkuuden huippuluokan aerodynaamisten ominaisuuksien ansiosta.

VAKAA JA TURVALLINEN

Falcon täyttyy helposti ja nopeasti mikä mahdollistaa stressittömät laukaisut erilaisissa olosuhteissa. Siiven passiivinen turvallisuus on korkea niin turbulenttisessa ilmassa kuin speedillä lennettäessä. Vähemmän kokeneiden pilottien on kuitenkin aina oltava riittävän varovaisia speedillä lennettäessä.

KETTERÄ JA HAUSKA

Käsittely oli keskeinen lähtökohta Falconin suunnittelussa ja kehittämisessä. Tuntien testaus, viritys ja trimmaus ovat tuottaneet ketterän ja tarkan siiven. Vakio-ohjausjärjestelmä tekee ohjauksesta helppoa ja tehokasta ja siipeä voidaan ohjata speedillä lennettäessä siiven kärjistä. Vaihtoehtoisesti saatavilla on 2D-ohjausjärjestelmä.

Kaiken kaikkiaan Falconilla on yksinkertaisesti nautinto lentää. Olitpa sitten kruisailemassa rauhassa maiseman halki tai ,keräämässä kilometrejä kisoissa, niin uskomme että tulet rakastamaan Falconia.

YKSITYISKOHTIA

  • reflex airfoil
  • advanced speed system
  • easy steering system or optional 2D-steering system
  • highest quality materials used throughout ensure maximum durability

MATERIAALIT

Upper surface: Dominico Dokdo 30D 42 g/m²

Lower surface: Dominico Dokdo 20D 37 g/m²

Lines

Upper: Liros DC 100, 60

Middle: Edelrid A-7343 140,7950 080, Liros DC 60, PPSL 120

Main: Edelrid A-7950 200,7343 190,7343 140 TQ Liros PPSL 120

Brake: PPSL 200, Aramid A-8000/U-070

KUVAGALLERIA

Jos kiinnostuit, jätä yhteystietosi, niin kerromme lisää tästä mahtavasta liitimestä!