GIN GENIE RACE 5

Genie Race 4 on kisapiloteille ja XC-piloteille suunniteltu valjas. Piloteille jotka vaativat korkeimmat standardit omaavat valjaat: Aerodynamiikka, tehokkuus, mukavuus ja turvallisuus, kaikki on huippuluokkaa näissä valjaissa.  Aikanaan Genie Race 1 oli ensimmäinen valjas joka käytti valjaiden takana olevaa täyttyvää Aerocone Inflatable Fairing (AIF) systeemiä. Se oli myös monen maailman huippupilotin valinta valjaakseen. Tämä viimeisin malli vie turvallisuuden, mukavuuden ja aerodynamiikan vieläkin pidemmälle. Tämä on kaikkein teknisin valjas mitä Ginillä on koskaan rakennettu.


Ominaisuuksia

  • Aerodynaamista tehokkuutta
  • Mukavuutta ja käytännöllisyyttä
  • Turvallisuutta
  • Yksityiskohtia
Toimitussisältö
  • Aerocone Inflatable Fairing systeemi (AIF)
  • Varavarjon sisäpussi
  • 9cm Koroyd-suoja
  • 3 step speed bar
  • 2 karabiinia
  • Hiilikuituinen istuinlevy ja jalkalevy

Uusi matalan vastuksen profiili suunniteltiin yhteistyössä Oxfordin yliopiston aerodynamiikan professorin Adrian Thomasin kanssa. Muoto on saanut inspiraatiota F1 autoista. Jokainen kohta on optimoitu: Uusi matalan vastuksen nokka-osa leikkaa ilmaa kuin veitsi. Turbulenttinen ilmanvirtaus pilotin pään ja olkapäiden kohdalla on minimoitu. Uusi AIF systeemi takaa sen, että nämä valjaat liikkuvat ilmassa kuin kala vedessä. Medical-grade titanium lankoja lisättiin, jotta AIF täyttyisi ja pysyisi auki paremmin. Uutta matalan vastuksen neopreeniä käytetiin cocoon-osassa. Monien prototyyppien ja lentotestien jälkeen olemme vihdoin tyytyväisiä ja voimme esitellä tämän uuden mestariteoksen, josta olemme todella ylpeitä. 

Todellakin, kuluissa ei säästelty yhtään näiden valjaiden kehitystyössä. Valjaissa on ergonomisempi muoto kuin edeltäjissään. Uusi jalkapussin rakenne lisää jalkojen tukea lennolla. Pitkä testaus oikeissa kilpailutilanteissa on tuonut mittaritelineen ja jokaisen taskun juuri oikeaan paikkaan. Kaikki lennolla tarvittava on nyt käden ulottuvilla ja helposti saatavilla. Mittaritelineen suojana ja samalla ilmanohjaimena toimii innovatiivinen ja varjoliidossa ennennäkemätön plexisuojus. Genie Race 4 valjaita voi lentää yhden tai kahden varavarjon kanssa riippuen optiosta, jonka valitset oston yhteydessä (Front rescue deck tai flight deck). Jos valitset ottaa varavarjon eteesi, voit heittää varavarjon kummalla kädellä hyvänsä. Edessä oleva varavarjo on myös helpompi heittää jos on suuret G-voimat menossa. 

Etuvaravarjon kanssa tulee irrotettava mittariteline ja 5L ballastitasku. Flight deckin kanssa tulee irrotettava mitariteline ja 10L ballastitasku. Valjaissa on nyt ohuempi, mutta paremmin iskuja kestävä ja pehmentävä Koroyd suojapehmuste.- Koukkupuukko- G-chute tasku- 9cm Koroyd-suoja- Suuri takaosa jossa erillinen tasku Camelbakille ja radiolle. Lisänä vetoketjullinen tasku arvotavaroille- Penkin alla on tasku- SPOT/instrumenttitasku olkapäässä- 2 vetoketjullista sivutaskua- flight deck tasku- ballasti tasku- Carbon istuinlevy ja footplate- 3 step speed bar.


KOKOTAULUKKOKUVAGALLERIA


Jos kiinnostuit, jätä yhteystietosi, niin laitamme lisätietoa näistä HC-kisavaljaista.