NIVIUK HOOK 5 P 

KEVYTVERSIO HOOK 5 LIITIMESTÄ

Kaikille sopiva

Hook 5 P:n on helppo ja intuitiivinen käsitellä ja sen kanssa onkin helppo päästä irti arjen rutiineista. Siiven yksinkertainen ja varma täyttyminen rohkaisee kokeilemaan uusia tapoja lentää. Helpon täyttymisen lisäksi siivellä on erinomainen vakaus ja se on intuitiivinen hallita.

Höyhenen kevyt

Hook 5 P on ihanteellinen kannustamaan sinua saavuttamaan uusia tavoitteita seikkailujesi aikana. Sen tärkeimmät ominaisuudet ovat mukavuus, intuitiivinen käsittely, tehokas ja vakaa liuku ja romahduskestävyys.

Turvallisia seikkailuja

Turvallisuus on etusijalla kaikissa siivissämme. Hook 5:n moderni ja innovatiivinen muotoilu on johtanut siiven maksimaaliseen luotettavuuteen, parempaan vakauteen lennon aikana ja nopeaan palautumiseen vaaratilanteiden aikana.

Ota kaikki irti itsestäsi

On tullut aika mennä pidemmälle. Paranna lentojasi joka lennon jälkeen parhaiden käytettävissäsi olevien teknologioiden avulla ja kehitä lentämistäsi siivellä, joka on suunniteltu tarjoamaan luokkansa paras suorituskyky. Oletko valmis?


Lisätietoja Hook 5 P:stä

Sopeutuva, intuitiivinen ja turvallinen siipi, mutta suorituskyky on ylivoimainen muuhun luokkaansa verrattuna. Todellinen progressioliidin. Ihanteellinen parantamaan lentokokemustasi ja rikkomaan rajojasi. 

Hook 5:ssä on etureuna, joka on suunniteltu takaamaan tehokkaan ja vakaan liukumisen ja se pystyy vaimentamaan turbulenssia täydellisesti. Parannettu RAM-ilmanotto optimoi siiven sisäisen paineen tasaisemman profiilin saavuttamiseksi koko nopeusalueella ja antaa ohjaajalle täydellisen hallinnan ja luottamuksen.

Takareuna on vahvistettu integroiduilla pienillä tukitikuilla, jotka tekevät tästä osasta litteämmän paineen levittämiseksi tasaisesti. Tämä tarkoittaa parempaa liukua, nopeutta ja suorituskykyä termoissa. Lisäksi liidin pystyy muuntamaan turbulenssia nostoksi mikä helpottaa ohjaamista.

Siiven kestävyyttä lisää Nitinol-tankojen käyttö, joita käytämme kaikissa siivissämme. Nämä superelastiset vahvistetut tangot varmistavat että siipi säilyttää aina muotonsa. Nitinol säilyttää optimaalisen muotonsa jopa erittäin tiukkojen taittojen tai virheellisen taittamisen jälkeen.


Tekniset tiedot

Värit

KUVAGALLERIA