NIVIUK LINK 2

Saavuta uusia horisontteja

PPG Progression | DGAC

Vapaus pitää kaikki hallinnassa

Ensimmäisten askeleiden ei tarvitse olla monimutkaisia. Nauti paramoottorilennoistasi siivellä, joka on helppo lentää, startata ja laskeutua. Siipi jonka kanssa on helppo oppia ja nauttia mukavasta sekä tarkasta käsittelystä.

Turvallisuutta kaikilla lennoillasi

Startista laskeutumiseen Link 2 tarjoaa sinulle maksimaalisen turvallisuuden Niviuk-teknologian ja uusien materiaalien soveltamisen ansiosta.

Mukavuutta ja suorituskykyä

Sisäinen rakenne on suunniteltu uudelleen ja optimoitu lisäämään vakautta lennossa.

Nauti ensimmäisistä paramoottorilennoistasi helposti lähestyttävällä ja turvallisella varjoliitimellä. Uusimpien Niviuk-tekniikoiden ansiosta se antaa sinulle täydellisen liikkumisvapauden.

Edistynyt

Se lentää erittäin vakaasti kaikilla nopeuksilla ja sen suorituskyky on luokkansa paras. Ihanteellinen paramoottoriharrastajille, jotka haluavat mukavuutta suorituskyvystä tinkimättä.

Suurempi nopeusalue

- Siiven maksiminopeus (55 km/h) on helppo saavuttaa ja ylläpitää.

- Kiihtyvyys on 15 % nopeampi verrattuna edelliseen malliin - ilman profiilin muodonmuutoksia.


Optimoitu profiili ja sisäinen rakenne

Kenno-aukkojen ja kiinnityskohtien optimoinnin ansiosta sisäinen paine kasvaa ja profiili on tasaisempi. Siipi on vakaampi ja mahdollistaa helpon ja asteittaisen nousun.

Profiilin optimoinnin ansiosta voidaan säästää polttoainetta ja lisätä toimintasädettä, kestävyyttä ja suorituskykyä.

SLE (Structured Leading Edge) -tekniikka tarjoaa enemmän jäykkyyttä ja vakautta etureunan jännevälillä, mutta mahdollistaa myös täyden joustavuuden sekä sivu- että poikittaisakselilla. Tämä tarkoittaa, että siipi on vakaampi kaikilla nopeuksilla.

Optimoitu punospituus ja trimmerit

Jopa 20 lmetriä vähemmän punosta täydellisen uudelleensuunnittelun ja optimoinnin ansiosta. Trimmisysteemi on erittäin tehokas ja helppokäyttöinen. Se lisää nopeutta 20 % edelliseen malliin verrattuna.


KUVAGALLERIA